Kort nieuws

Cameratoezicht bij woning Nobelhorst

De Burgemeester van Almere heeft cameratoezicht ingesteld op de Marie Curielaan in de wijk Nobelhorst.

Het besluit tot het inzetten van cameratoezicht is genomen vanwege sterke aanwijzingen voor een aanslag of explosie op een specifieke woning. De betreffende woning is de afgelopen tijd gesloten geweest. Het besluit van de gemeente valt in een reeks van meerdere explosies en dreigingen bij woningen. Gisteren ging er nog een zwaar explosief af in Almere Poort en daarvoor in Parkwijk. Ook hier nam de burgermeester maatregelen.

Het doel van het cameratoezicht is om de kans op verstoringen van de openbare orde en incidenten die de leefbaarheid negatief beïnvloeden te voorkomen. De maatregelen gelden vooralsnog tot 26 februari.

Een gedachte over “Cameratoezicht bij woning Nobelhorst

  • Magere Hein

    Dat men nog verbaasd is dat dit allemaal gebeurt.
    Als je van je stad één grote allochtonen zooi maakt en de halve bijlmer verhuist naar Almere, dan moet je ook niet raar opkijken van de problemen!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *