Nieuws

A6 richting Amsterdam dicht na ongeval op Hollandse Brug

De A6 richting Amsterdam is zondagmiddag afgesloten na een ongeval op de Hollandse Brug. De weg is naar verwachting rond 17:30 uur weer open. 

Zondagmiddag rond 15:25 uur vond op de A6 richting Amsterdam een ongeval plaats op de Hollandse Brug. Bij het ongeval zijn meerdere personenauto’s betrokken. Onder andere de brandweer en meerdere ambulances zijn ter plaatse om hulp te verlenen. De weg was enige tijd volledig dicht. Het verkeer werd omgeleid via de vluchtstrook.

Rond 16:15 uur zijn twee rijstroken vrijgegeven. De betrokken voertuigen worden door de berger meegenomen en de ZOAB-cleaner is onderweg om de andere rijstroken schoon te maken. Rijkswaterstaat verwacht de weg rond 17:30 uur helemaal vrij te kunnen geven. Verkeer in de richting van Almere ondervindt geen hinder van het ongeval.

Foto: Rijkswaterstaat

Een gedachte over “A6 richting Amsterdam dicht na ongeval op Hollandse Brug

  • Ja want autorijden is ook zo moeilijk tegenwoordig. .

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *