Persberichten

Cameratoezicht spot verdachte situatie in Winkelcentrum

41-KVG-3Via cameratoezicht werd gezien dat vrijdag 22 maart een man zich verdacht ophield. De man kon worden aangehouden. Parkeerautomaten bleken opengebroken.

Rond 03.45 uur zag cameratoezicht een man zich verdacht ophouden op de Buenos Airesstraat. Bij het zien van de politieauto verstopte de man zich in de bosjes. Ook zag cameratoezicht dat de man spullen achterliet. In de bosjes troffen agenten de 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en hielden hem aan.

In de omgeving werd met een politiehond gezocht. In de omgeving troffen agenten goederen afkomstig van diefstal uit parkeerautomaten van een parkeerplaats aan de Brasiliadreef aan. Ook lag er in de omgeving inbrekerswerktuig. De verdachte is een bekende van de politie. Hij zit vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *