Persberichten

Hennepkwekerij ontdekt dankzij getuige, 1 man aangehouden

politiebureauVrijdagochtend 22 maart zag een getuige hoe bij een woning een ruit ingeslagen was. Hij rook een hennepgeur en zag dat er zakken hennep in een busje geladen werd. Een verdachte kon worden aangehouden.

Rond 07.00 uur fietste een getuige over de Woestduijnstraat. Hij zag hoe bij een woning een raam kapot was en hoe een man zakken hennep in een busje laadde. Hij schakelde de politie in en fietste achter het busje aan. Agenten achtervolgden het busje vervolgens tot in Hilversum. Op de Soestdijkerstraatweg kreeg de bestuurder een stopteken waaraan hij voldeed. Het busje lag vol hennep en de 39-jarige bestuurder zonder vaste woon- of verblijfplaats werd aangehouden.

In de woning aan de Woestduijnstraat bleek dat de bovenverdieping was ingericht als hennepkwekerij. Vermoedelijk stonden er in totaal 444 hennepplanten. Een nader onderzoek is ingesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *