Nieuws

Hogering dicht na eenzijdig ongeval

Vrijdagochtend is een auto van de Hogering gereden en in de greppel beland. De brandweer heeft twee personen uit de auto bevrijd.

Rond 10:15 uur raakte een auto ter hoogte van de Contrabasweg van de weg. De twee inzittenden zijn door de brandweer uit de auto gehaald en zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Een traumahelikopter die was opgeroepen bleek niet nodig te zijn en is retour richting Amsterdam gegaan.

Hogering afgesloten 

Vanwege het ongeval is de Hogering richting de A6 twee uur lang afgesloten geweest tussen de Contrabasweg en de Hollandsedreef. De Verkeers Ongevallen Analysedienst van de politie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak van het ongeval. De weg werd rond 12:15 uur weer vrijgegeven voor het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *