Kort nieuws

Touringcar vast in gras na keeractie bij Parkwijk

Vrijdagmiddag is een touringcar vast komen te zitten in het gras ter hoogte van Station Almere Parkwijk. Het busverkeer werd daardoor gestremd.

De bus was te hoog om onder het viaduct bij Station Parkwijk door te kunnen rijden. Daarom besloot de chauffeur zijn bus te keren. Echter zakte de achterkant van de bus weg in het gras waarna de bus geen kant meer op kon. Met behulp van een graafmachine is de bus uit het gras getrokken.

De bus was vermoedelijk ingezet door NS omdat er geen treinen konden rijden tussen Lelystad en Almere Centrum vanwege een aanrijding met een persoon. Omdat de bus de busbaan blokkeerde heeft het busverkeer tussen Parkwijk en Tussen de Vaarten Noord enige tijd stilgelegen.

Foto 1-2: Kiton Bakker, foto 3-4: Aurica Kosza

3 gedachten over “Touringcar vast in gras na keeractie bij Parkwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *