Kort nieuws

Hulpdiensten komen in actie voor aanrijding en beknelde egel

Vrijdagmiddag zijn de hulpdiensten op het Mathieu Cordangpad in Almere Buiten in actie gekomen voor een aanrijding tussen twee brommers en een vastzittende egel.

Rond 12:50 uur kwamen twee brommers met elkaar in botsing op de kruising van het Mathieu Cordangpad met het Wiekenpad. De bestuurster van één van de brommers is naar het Flevoziekenhuis gebracht. De bestuurder van de andere scooter raakte lichtgewond. Beide brommers raakten door de klap beschadigd.

Egel vast in hek

Enkele meters van de plek waar de brommers tegen elkaar kwamen zat een egel vast in een hek. De politie had niet de juiste middelen bij zich om de egel te kunnen bevrijden. De dierenambulance, die al door een buurtbewoner was ingeschakeld, kwam even later ter plaatse.

De medewerker van de dierenambulance kreeg het beestje binnen enkele seconden uit het hekwerk waarna alle omstanders een foto konden maken. Het beestje is overgebracht naar de opvang in Huizen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *