Nieuws

Opnieuw brand in woning Tussen de Vaarten

In de nacht van dinsdag op woensdag heeft er rond kwart over één een uitslaande brand gewoed in een woning aan de Meindert Hobbemastraat in Tussen de Vaarten. Het betrof dezelfde woning waar maandag ook al een brand heeft gewoed. In de woning is toen een wietplantage ontdekt en geruimd.

De brand van afgelopen nacht betrof een uitslaande brand. Bij aankomst van de politie bleek de brand zich in dezelfde kamer te bevinden als waar maandag de wietplantage is aangetroffen. Omdat de vlammen duidelijk zichtbaar waren heeft de brandweer opgeschaald naar ‘middelbrand’. Er werden twee tankautospuiten en een hoogwerker ingezet. De bewoners van naastgelegen woning moesten tijdelijk hun huis verlaten. Naderhand heeft de brandweer deze woningen eerst gecontroleerd voor de bewoners weer naar binnen mochten. Vanwege de hevigheid van de brand en de rookontwikkeling is voor de zekerheid ook een ambulance opgeroepen, deze bleek later niet nodig te zijn. Wat dit keer de oorzaak was is niet bekend.

Vanmorgen rond 7 uur bleek de brand weer op te laaien en heeft de brandweer opnieuw bluswerkzaamheden verricht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *