Kort nieuws

Auto klemgereden op Hogering

De politie heeft zaterdagavond rond middernacht een auto klemgereden op de Hogering ter hoogte van de Literatuurwijk. Hierbij is zeker één persoon aangehouden.

Getuigen hebben het voertuig met daarachter politie zien rijden op de A1 komend uit de richting van Amsterdam. Wat de aanleiding is geweest voor de actie is niet bekend. Bij de actie zijn meerdere voertuigen van de politie uit verschillende regio’s ingezet.

De Hogering was ten tijde van de actie enige tijd gestremd. Niet veel later kon het verkeer over één rijstrook passeren.

Update: Inmiddels is er meer bekend over deze achtervolging. Bekijk de nieuwe informatie op https://www.hv-almere.nl/2022/01/in-slaap-gevallen-vrouw-ramt-automobilist-op-a10-achtervolging-eindigt-in-almere/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *