Kort nieuws

Sporenonderzoek naar aanleiding schietincidenten Kruidenwijk

Duikers van de politie zijn vrijdagochtend begonnen met sporenonderzoek in een sloot aan de Driedistelstraat naar aanleiding van de recente schietincidenten in Kruidenwijk.

Vrijdagochtend is de politie omstreeks 09:30 uur begonnen met een sporenonderzoek naar aanleiding van schietincidenten in Kruidenwijk van 1, 4 en 6 mei van dit jaar. De politie is met duikers op zoek naar sporen in het water aan de Driedistelstraat. Waar ze exact naar op zoek zijn kan een woordvoerder in verband met het lopende onderzoek niet aangeven.

Kruidenwijk is de afgelopen tijd opgeschrikt door meerdere schietincidenten in korte tijd. De politie heeft eerder laten weten dat de schietpartijen op de Melkdistelstraat en het Freyaplantsoen in Poort met elkaar verbonden zijn. Hierbij wordt rekening gehouden met een ruzie in het criminele milieu.

Naast het sporenonderzoek vraagt de politie Flevoland mensen die meer weten over de schietpartijen contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844 of als je anoniem wilt blijven via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Mocht je concrete aanwijzingen hebben dat iemand een vuurwapen in zijn bezit heeft, bel dan met 112.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *