Kort nieuws

Politie onderzoekt schietincident Kruidenwijk

In de nacht van donderdag op vrijdag heeft er een schietincident plaatsgevonden in de Kruidenwijk. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. De politie roept getuigen op zich te melden.

Rond één uur ’s nachts werd er een schietpartij gemeld in de Melkdistelstraat. De politie is ter plaatse een onderzoek gestart. Al snel werd er gezegd dat er mogelijk uit een rijdende auto was geschoten. Het is onbekend wat het doelwit van de schietpartij was. Er is niemand gewond geraakt. Voor het onderzoek werd een deel van de Melkdistelstraat bij de Distelweg afgezet.

De politie roept getuigen op zich te melden. Heeft u iets gezien of heeft u informatie over wat er is gebeurd, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of, via Meld Misdaad Anoniem, op 0800-7000.

Een gedachte over “Politie onderzoekt schietincident Kruidenwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *