Nieuws

Vrouw gewond bij steekincident Klipgriend

Donderdagavond is er een vrouw gewond geraakt bij een steekincident aan de Klipgriend in Almere Haven.

Het steekincident vond rond 22:30 uur plaats in de buurt van Integraal Kind Centrum De Regenboog. De politie en de ambulance waren snel ter plaatse. Ook is de traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen voor assistentie.

Ambulancepersoneel heeft de vrouw samen met de MMT arts onderzocht waarna ze met spoed is overgebracht naar het AMC in Amsterdam.

De politie is bezig met een onderzoek. Op de Oevergriend heeft de politie drie personen aangehouden. Wat hun betrokkenheid is bij het steekincident is niet bekend. Over de ernst van de verwondingen van het slachtoffer is nog niets bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *