Nieuws

Politiebureau Almere Haven verhuist naar nieuwe locatie

Het politiebureau aan de Bivak in Almere Haven was vandaag voor het laatst open, het bureau verhuist naar de Kerkgracht. 

Vrijdag was het politiebureau aan de Bivak in Almere Haven voor het laatst open. Na circa 33 jaar sloot het bureau vandaag zijn deuren. Het pand werd in 1985 opgeleverd. Binnenkort opent een nieuw bureau aan de Kerkgracht 32 in het centrum van Almere Haven.

Al sinds 2014 is de politie bezig met het sluiten van politiebureau’s die “overbodig” zijn. Het aantal politiebureaus gaat de komende jaren flink naar beneden. Van de 400 politiebureaus blijven er 167 over. De nieuwe locatie in Haven is een zogenaamd Steunpunt Groot. Daarvan zijn er aan het eind van de reorganisatie ongeveer 100 van. Daarnaast zijn er nog circa 300 kleinere steunpunten.

De openingstijden blijven ongewijzigd. Het steunpunt is open van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Foto: In oktober 2016 reed een auto het politiebureau binnen. Bij het incident raakte niemand gewond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *