Nieuws

Auto rijdt politiebureau Haven binnen

Een auto is zaterdagavond het politiebureau in Almere Haven binnengereden. Diverse politie eenheden zijn ter plaatse gekomen. Het busverkeer op de naastgelegen busbaan werd stilgelegd.

De auto zou volgens omstanders vanaf de supermarkt Vomar via de busbaan de stoep op zijn gereden en heeft vervolgens de pui van het bureau geramd. Ooggetuigen melden dat de bestuurder zou zijn weggerend, waarop agenten een scooter van een pizzakoerier hebben gevorderd en achter de bestuurder zijn aangegaan. De man is kort daarop aangehouden. De politie meldt dat de man mogelijk verward is.

Een ruim gebied rond het bureau werd door de politie afgezet met lint. Er is onderzoek gedaan naar het voertuig door een specialist van het Team Explosieven Verkenning van de politie. Toen dit onderzoek was afgerond werd het afgezette gebied verkleind. Er zijn geen wapens of explosieven aangetroffen.

De ingang van het bureau is gelegen aan een voetpad en fietspad. Omdat hier normaal geen auto’s kunnen rijden kan worden geconcludeerd dat het mogelijk gaat om een gerichte actie.┬áBij het incident is niemand gewond geraakt.

2 gedachten over “Auto rijdt politiebureau Haven binnen

  • Ton Groels

    Met het predikaat “verward” is tegenwoordig je onschuld meteen gegarandeerd.

    Beantwoorden
  • de zorg staat rammelt aan alle kanten vele personen in nederland worden nog dagelijks geconfronteed met het hebben van geen zorg en perspectief , of hebben het geprobeert maar liepen vast in de zorg , vervolgens zitten deze personen weer thuis en raken verward . belachelijk .

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *