Persberichten

Man betrapt op heimelijk filmen in sportschool

Een 30-jarige man is donderdag 4 januari aangehouden voor het heimelijk filmen in een sportschool in Almere.

Twee minderjarige sporters betrapten de man op het heimelijk filmen in de doucheruimte en waarschuwden een andere sporter en het personeel. De politie werd gealarmeerd en hebben de Almeerder aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor. De politie is een onderzoek gestart naar deze man en heeft onder andere doorzoeking gedaan in de woning van de verdachte. Hierbij is diverse apparatuur in beslaggenomen. Het onderzoek moet verder uitwijzen of er meer beelden zijn gemaakt. De twee minderjarigen hebben aangifte gedaan. De man is zondag 6 januari heengezonden, maar blijft uiteraard verdachte in deze zaak.

Dit persbericht komt van politie.nl

2 gedachten over “Man betrapt op heimelijk filmen in sportschool

  • Al eerder aangegeven dat er een man in de sauna zat met een mobiele telefoon. Meneer zelf ook aangesproken maar die weigerde om zijn telefoon weg te doen. Heb t aangegeven bij de balie en die hebben alleen die menneer aangesproken voor de rest werd er niks mee gedaan

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *