Kort nieuws

Politie zoekt groep jeugd na mishandeling Stripheldenbuurt

Zaterdagavond heeft in de Stripheldenbuurt een mishandeling plaatsgevonden. De politie heeft een burgernetbericht verspreid.

De politie heeft zaterdagavond in de Stripheldenbuurt gezocht naar een groep jeugd. Het zou gaan om ongeveer 10 donker getinte personen. Wie er is mishandeld en of er iemand gewond is geraakt is niet bekend. De politie heeft naar aanleiding van het burgernetbericht diverse telefoontjes ontvangen.

De politie was aanwezig bij bushalte Stripheldenbuurt-Oost. Agenten waren daar in een bus aanwezig. Ook was er een ambulance ter plaatse. Zodra er meer informatie beschikbaar is wordt dit artikel aangevuld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *