Nieuws

Opnieuw ongeval op kruising Noorderdreef

Donderdagavond heeft er opnieuw een ongeval plaatsgevonden op de Noorderdreef ter hoogte van de oprit met de A6. Bij het ongeval is een persoon gewond geraakt en ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Afgelopen maandag ging het op exact dezelfde plek ook al mis.

Nu ging het rond 17:45 uur mis tussen twee personenauto’s. Toegesnelde hulpdiensten hebben zich ontfermd over de slachtoffers. Eén van de betrokkenen is door ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis voor verder onderzoek, zo meldt de politie. Omdat er sprake is van persoonlijk letsel heeft een speciaal team van de politie onderzoek gedaan naar de aanrijding. Hierbij worden alle sporen in kaart gebracht om de exacte oorzaak van de aanrijding te achterhalen.

Door het ongeval en het daaropvolgende onderzoek is het verkeer enige tijd geregeld door agenten. Omdat diverse rijrichtingen afgesloten waren, zorgde dit voor enig oponthoud. Nadat een berger de voertuigen had weggesleept kon de kruising weer volledig worden vrijgegeven.

Een gedachte over “Opnieuw ongeval op kruising Noorderdreef

  • Jahhh….ik rijd 4 tot 8 x per week bij deze oprit de A6 op….en wat blijkt…….vanaf de tegemoetkomende weg (dus de auto’s die van de A6 afkomen en richting Haven gaan ) rijden 9 van de 10 keer door rood…..het is er levensgevaarlijk…elke keer weer….gaarne actie ( doe maar een flitspaal want hier heeft ie wel zin)!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *