Nieuws

Auto botst op brugrand Havendreef

Zondagochtend is op de Havendreef een auto tegen een brugrand gereden. Twee inzittenden zijn door de klap gewond geraakt.

Rond 06:20 uur botste de auto met drie inzittenden tegen de brugrand van de Honkbalpoort. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek de bestuurder ernstig gewond te zijn. De brandweer heeft door middel van een zogeheten snelle redding de inzittenden uit de auto gehaald.

De bestuurder is na de nodige zorg in de ambulance overgebracht naar het AMC in Amsterdam. Eén van de passagiers is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, de andere raakte niet gewond.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. Getuigen zagen de auto, voordat deze tegen de brug belandde, al op één velg rijden. Hoe de band van de auto kapot is gegaan en of dit door een andere aanrijding is gebeurd wordt onderzocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *