Kort nieuws

Twee ongevallen kort na elkaar in Almere Stad

Kort voor het middaguur zijn er twee ongevallen gebeurd. Eentje vond plaats op de Waddendreef de ander op de Spoordreef. 

Rond 11:30 uur botsten twee auto’s op elkaar op de Waddendreef ter hoogte van de Koninginneweg. Door de klap raakte één van de auto’s een verkeerslicht en een verkeersbord. De inzittenden kwamen met de schrik vrij en er raakte niemand gewond. Twee bergers hebben de auto’s afgesleept, waarna de afgesloten rijbaan weer toegankelijk was.

Vlak na de eerste aanrijding raakten twee auto’s elkaar op de Spoordreef ter hoogte van de Oreganoweg. Omdat er mogelijk sprake was van letsel, kwam een ambulance ter plaatse om de inzittenden te controleren op verwondingen. Als gevolg van de aanrijding kon het verkeer niet via de Oreganoweg de Kruidenwijk verlaten. Dit zorgde voor irritatie bij sommige weggebruikers. Ondanks dat de politie met pionnen de weg had afgezet, passeerden diverse automobilisten de afzetting. Hierop werden zij aangesproken en moesten alsnog keren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *