Nieuws

Deel Tussenring afgesloten na ongeval

Zondagmiddag is een deel van de Tussenring afgesloten na een ongeval tussen twee auto’s. Een persoon is naar het ziekenhuis gebracht. 

Even na half vier botsten twee auto’s op de kruising met de Vrijheidsdreef tegen elkaar. De inzittenden van beide auto’s zijn nagekeken door ambulancepersoneel. Een persoon is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Waardoor de twee auto’s met elkaar in botsing kwamen is niet bekend.

De Tussenring is in de richting van de A6 enige tijd afgesloten geweest. Ook was het voor sommige weggebruikers niet mogelijk om de Vrijheidsdreef op te rijden. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak van het ongeval. Een bergingsbedrijf zal ter plaatse komen om beide auto’s af te slepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *