Nieuws

Weinig misstanden bij controles industriegebieden Almere Buiten

In Almere Buiten is vrijdag door de politie weer een controle gehouden waarbij deze keer met name verkeer in de industriegebieden werd gecontroleerd. Doel van de actie was het afgeven van een preventief signaal en het voorkomen van criminele activiteiten.

De controles vonden onder andere plaats in de industriegebieden De Vaart en Poldervlak. Met behulp van een ANPR-voertuig en twee motoren werd het verkeer gescand en werden voertuigen naar de controleplaats geleid. Het verkeersaanbod was niet erg groot en de controles hebben ook weinig misstanden opgeleverd. Er werden vijf bekeuringen uitgeschreven voor diverse zaken. Acht voertuigen werden gecontroleerd in verband met een indicatie van mogelijk criminele activiteiten, maar hierbij is ook niets aangetroffen.

Ondernemers uit de industriegebieden hebben bij de wijkagent aangegeven blij te zijn met de extra controles, die bijdragen aan het terugdringen van criminele activiteiten en het bevorderen van de veiligheid op de bedrijventerreinen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *