Kort nieuws

Brommer gaat in vlammen op

Vrijdagavond is in Stedenwijk een brommer in vlammen opgegaan. De brandweer heeft de brand geblust.

Rond 23:05 uur kwam bij de brandweer een melding binnen van een brandende brommer in het J.M. den Uylpark. De locatie bleek voor de brandweer moeilijk bereikbaar omdat de brandweerauto vanwege het gewicht niet over de houten bruggen kon rijden. De brandweer heeft daarom de wagen op de Stedendreef geparkeerd en is vervolgens lopend ter plaatse gekomen.

De brandweer heeft de brand geblust met schuimblussers en vervolgens het vuur volledig gedoofd door zand over de brommer heen te scheppen. Van de brommer was weinig meer over. Het bankje waar de brommer tegenaan stond raakte beschadigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *