Nieuws

Gamma DoeMere ontruimd door gaslucht

De vestiging van Gamma in DoeMere is woensdag aan het eind van de middag ontruimd na het ontstaan van een penetrante gaslucht.

Even voor zes uur werd een gaslucht waargenomen die zodanig sterk was dat de medewerkers in het belang van de veiligheid moesten besluiten het pand te ontruimen. Inmiddels werd de brandweer gealarmeerd. Door het snelle optreden was de winkel binnen twee minuten ontruimd en de brandweer heeft vervolgens een onderzoek ingesteld.

Het bleek dat in de winkel een gasbrander stond die kennelijk door iemand was opengedraaid. De gasbrander werd door de brandweer naar buiten gebracht, waardoor er verder geen gevaar meer was. Het personeel kon toen weer naar binnen. Omdat de gaslucht nog wel enige tijd in de winkel bleef hangen moesten de klanten echter nog even wachten, maar een medewerker meldde dat de winkel wel weer snel de deuren zou openen en dat de klanten woensdagavond tot negen uur gewoon bij Gamma terecht kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *