Persberichten

Gezochte man Almere Haven meldt zich bij politie

Grote zoekactie naar gewapende man in Haven (2)De man waar meerdere politie-eenheden woensdagavond 12 augustus naar zochten, omdat hij met een vuurwapen zou lopen in de omgeving van de Marken en de Grienden, is aangehouden.

Woensdagavond 12 augustus kwamen er meerdere meldingen binnen dat een man met een vuurwapen zou lopen in de omgeving van de bushalte de Marken. Ondanks een grote zoekactie, waarbij een politiehelikopter enĀ een Burgernetactie werden ingezet, werd de verdachte niet aangetroffen.

Verdachte zit vast

Donderdagavond 13 augustus rond 18.00 uur meldde de verdachte, een 33-jarige man uit Almere, zich op een politiebureau in Almere. De man had het wapen bij zich waarmee hij was gezien door getuigen. Het wapen is in beslag genomen en de verdachte zit nog vast. Recherche Almere heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *