Persberichten

Politie zoekt eigenaren vernielde auto’s

Op zondag 16 juli werd een verdachte aangehouden voor vernieling van een auto. De politie verzoekt mensen die dit ook is overkomen in Almere Buiten aangifte te doen.

Rond 13.00 uur kwam een melding van een auto-inbraak bij de Kemphaanweg. Er was daar een autoruit ingeslagen door een man met een stok. De verdachte zou nog in de omgeving zijn. Agenten gingen erheen en zochten naar hem, maar hij werd op dat moment niet aangetroffen. Even later werd de verdachte weer gezien en konden agenten hem alsnog aanhouden.

Slachtoffers gezocht
Zowel bij het Spotvogelpad als op de Kemphaanweg zijn auto’s vernield. De politie zoekt de eigenaren en roept deze op om aangifte te komen doen. U kunt hiervoor contact opnemen met de politie in Almere-Buiten via 0900-8844 om een afspraak te maken. U kunt ook aangifte doen via www.politie.nl/aangifte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *