Kort nieuws

Auto crasht op rotonde, bestuurder gevlogen

Op de Buitenring is in de nacht van zondag op maandag een auto na een eenzijdig ongeval op een rotonde achtergelaten. De politie heeft na een zoekactie geen inzittenden meer aangetroffen.

Om één uur werd melding gemaakt van een aanrijding met letsel op de rotonde van de Buitenring en de Stripheldenweg. Eenmaal ter plaatse trof de politie een voertuig op de rotonde aan. De auto was verlaten. Kennelijk reed de auto op de Buitenring, komend van de A6, en heeft de bestuurder de rotonde niet opgemerkt. De auto is door de bebording van de rotonde gereden, is midden over de hele rotonde geschoten en aan de andere kant flink beschadigd op de rijbaan tot stilstand gekomen. De inzittende(n) hebben vervolgens de benen genomen.

Er is door de politie nog in de omgeving gezocht, maar er is niemand aangetroffen. Er wordt verder onderzoek gedaan naar de herkomst van het voertuig. Verder restte de agenten niets anders dan een berger te bestellen om de auto op te halen.

2 gedachten over “Auto crasht op rotonde, bestuurder gevlogen

  • De schuld van de navigatie. Die zegt tenslotte altijd: ‘Ga óver de rotonde…’ ;)

    Beantwoorden
    • Haha nee het kwam doordat de weg glad was, en de auto afremt op de voorrem. En de auto geen ABS had. Ik ben blij dat de airbag er nog in zat.. Die heeft mn leven gered. Wat een klap was het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *