Kort nieuws

Grote zoekactie naar gewapende man in Haven

Woensdagavond rond 21.00 uur kwamen bij de politie meerdere meldingen binnen dat er een man met een vuurwapen zou lopen in de omgeving van bushalte de Marken.

Hij werd door getuigen gezien bij de Marken en de Grienden. Een groot aantal agenten op de grond zetten de omgeving af en kamden het gebied uit. Hierbij kregen hulp van een politiehelikopter die in de buurt was. Ook werd een Burgernetactie gestart om omwonenden te vragen of ze de verdachte hadden gezien. Het gaat om een man van c.a 21 jaar oud. Hij heeft een licht getinte huidskleur, droeg een zwart shirt met grijze broek en droeg een pet. Verder had hij een zwarte tas van het merk Eastpak bij zich. Na een uitgebreide zoekactie werd uiteindelijk niemand aangetroffen.

Rond 23.00 uur kon de wijk weer vrijgegeven worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *