Kort nieuws

Motorrijder lichtgewond na botsing met auto

Donderdagmiddag heeft er in het centrum van Almere Buiten een aanrijding plaatsgevonden tussen een motor en een auto. De motorrijder raakte daarbij lichtgewond. 

Rond half drie ging het mis op de kruising van de Madridweg met het Dublinhof. De bestuurster van de auto zag de motorrijder over het hoofd waarna de twee met elkaar in botsing kwamen. De man is in met lichte verwondingen met een ambulance overgebracht naar het Flevoziekenhuis.

Op het stuk weg waar de motor reed is sinds vorig jaar een gesloten verklaring van kracht. Alleen fietsers en laad- en losverkeer mogen van dat stukje weg gebruik maken. De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval. De kruising is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

 

Een gedachte over “Motorrijder lichtgewond na botsing met auto

  • IK kan me niet voorstellen dat de motorrijder, die van rechts kwam, daar aan het laden en lossen was geweest. Maw: volgens mij heeft hij de oversteek bij de busbaan genomen en mocht hij daar helemaal niet rijden.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *