Nieuws

Traumahelikopter ingezet voor steekpartij in Stedenwijk

Zaterdagochtend om negen uur heeft er op het Barneveldpad een steekpartij plaatsgevonden. Volgens de politie ligt de aanleiding van de steekpartij in de relationele sfeer. Een ruzie tussen twee broers liep uit de hand waarna een 22-jarige man zijn 31-jarige broer neerstak.

Het slachtoffer lag zwaar gewond op straat, waardoor ook de traumahelikopter werd opgeroepen. Nadat de traumahelikopter op het Arnhemplein was geland, heeft de arts het ambulancepersoneel bijgestaan. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis in Amsterdam vervoerd.

De politie heeft direct na het steekincident de 22-jarige man als verdachte aangehouden. De omgeving van het incident werd als plaats delict afgezet. De politie en recherche verrichten daar onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *