Persberichten

Opnieuw NS-medewerker mishandeld

Verdachte koffers op treinstation centrum blijkt loos alarm (1)Dinsdagavond 5 mei is een medewerker van de NS mishandeld op het station Almere Centrum. De politie heeft een 32-jarige man uit Lelystad aangehouden.

Rond 18.45 uur was een NS medewerker bezig met zijn werkzaamheden op station Almere Centrum, toen hij werd lastiggevallen door de verdachte. Het 49-jarige slachtoffer werd hierbij mishandeld door de 32-jarige verdachte. Toegesnelde collega’s van het slachtoffer konden de verdachte overmeesteren en (als Buitengewoon Opsporingsambtenaren) aanhouden. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau.

Zondag 26 april was het ook al raak, ook toen is de dader opgepakt.

Een gedachte over “Opnieuw NS-medewerker mishandeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *