Kort nieuws

Auto van de weg op de A6

Woensdagmiddag is een auto van de weg geraakt op de A6 ter hoogte van de afslag naar de A27. De bestuurder, die in de richting van Lelystad reed, is net na de afrit naar de A27 door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren, raakte van de weg en botste tegen een lichtmast. De auto kwam in het lager gelegen gras op flinke afstand van de weg tot stilstand.

De hulpdiensten hebben de man uit zijn auto bevrijd waarna hij per ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. De aard van zijn verwondingen is niet bekend. Op de A6 werd de rechter rijstrook afgesloten om de hulpdiensten de ruimte te geven om veilig te werken. Dit leverde geen noemenswaardig oponthoud op voor het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *