Persberichten

33-jarige Almeerder mishandelt NS-personeel

Service en veiligheid ns treinZondagochtend werd personeel van de Nederlandse Spoorwegen bedreigd en mishandeld door een man zonder vervoersbewijs. De politie hield de man aan.

Rond 8.30 uur controleerde een conducteur ter hoogte van Almere een man die in de trein zat richting Vlissingen. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een vervoersbewijs. Een tweede conducteur kwam erbij, maar de man wilde geen medewerking verlenen en bedreigde de conducteurs.

Op station Almere Centrum is de verdachte uit de trein gezet en overgedragen aan een controleteam van de NS. De man werd agressief en mishandelde twee medewerkers. De politie kwam erbij en kon de verdachte, een 33-jarige man uit Almere, aanhouden. De slachtoffers van de mishandeling zijn ter controle naar het ziekenhuis gegaan

Een gedachte over “33-jarige Almeerder mishandelt NS-personeel

  • geef ze een knuppel kunnen ze terug rammen , hoeven zich toch niet te laten mishandelen, asociaal tuig

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *