Kort nieuws

Auto van de weg Tussenring

Op de Tussenring is zaterdagmiddag een auto van de weg geraakt en in een greppel beland.

De auto reed rond drie uur in de bocht van de aansluiting van de Tussenring naar de Hogering, toen de bestuurder de macht over het stuur verloor en de auto begon te slippen. De auto zou eerst de middenberm hebben geraakt en is vervolgens naar rechts de weg af gereden en achterstevoren in de greppel beland, die onder aan het talud zo’n 15 meter van de weg af ligt. Na een wat langere droge periode is er voor het eerst weer regen gevallen, waardoor er zich een glibberige laag op het wegdek vormt. Mogelijk heeft dit een rol gespeeld bij de glijpartij.

De bestuurder is door ambulancepersoneel onderzocht en voor verdere behandeling naar het Flevoziekenhuis gebracht. De auto is door een berger uit de greppel getrokken en meegenomen. De weg is door het ongeval enige tijd afgesloten geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *