Nieuws

16-jarige grijpt in bij overval op 11-jarige; zware mishandeling volgt

politie persZondagavond rond 21:00 uur is een jongen van 16 mishandeld op het Nertspad, nabij het Spoorbaanpad. De jongen sprak vier jongens, van Noord-Afrikaanse afkomst, aan omdat deze een 11-jarige jongen gingen beroven.

Omdat de 16-jarige jongen de vier jongens aansprak of ingreep werd hij mishandeld met onder andere een boksbeugel. Hij liep hierbij behoorlijk letsel op aldus de politie. Het is niet bekend hoe het met de 11-jarige jongen gaat.

Op dit moment ontbreekt verdere informatie en een signalement. Heeft u iets gezien rond 21:00 uur, of heeft u mogelijk de jongens in de omgeving zien lopen bel dan met de politie via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *