Persberichten

Parkeercontroleur mishandeld, verdachte aangehouden

PolitielogoEen 21-jarige man uit Almere is donderdagavond 25 april aangehouden voor mishandeling van een parkeercontroleur. De parkeerwacht heeft aangifte gedaan.

De parkeercontroleur werd donderdagmiddag door de verdachte mishandeld toen hij met zijn werkzaamheden bezig was. De verdachte, die op de San Franciscostraat bij een fastfood restaurant aan het wachten was, schold de parkeercontroleur uit. De parkeercontroleur waarschuwde de man dat hij hier niet van gediend was. Op dat moment stapte de bestuurder uit en viel de parkeercontroleur aan. Direct hierna stapte de man in en reed weg. Gealarmeerde agenten troffen de auto en de bestuurder aan in de omgeving van de Hospitaaldreef. Hij werd aangehouden voor mishandeling. In het ziekenhuis werd bij de parkeercontroleur een gekneusde rib geconstateerd. De recherche van Almere Buiten heeft de zaak in onderzoek. De verdachte is ingesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *