Kort nieuws

Man gewond na val uit raam Polonaisestraat

Een man is zondagmiddag gewond geraakt na een val van hoogte in de Polonaisestraat. Door een nog onbekende oorzaak viel het slachtoffer uit een raam op de eerste verdieping. Zijn val werd gebroken door een op de oprit geparkeerde auto. Toegesnelde hulpverleners konden de man snel stabiliseren. Hij is hierna met spoed naar het Flevoziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. De hulp van het gealarmeerde Mobiel Medische Team bleek niet nodig te zijn.

Een gedachte over “Man gewond na val uit raam Polonaisestraat

  • Henk van Hoek

    De persoon die gevallen was, is niet een man, maar een vrouw. Ze is de moeder van de bewoonster van de woning en was bezig met het lappen van de ramen op de eerste verdieping. Ze heeft haar evenwicht verloren. Ze heeft beide polsen gebroken en een aantal tanden zijn afgebroken.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *