Kort nieuws

Enige verkeershinder door aanrijding Tussenring

Op de Tussenring vond donderdag aan het eind van de middag een aanrijding plaats die voor het spitsverkeer enige hinder veroorzaakte.

Door nog onbekende oorzaak botsten twee auto’s tegen elkaar op de kruising met de Vrijheidsdreef, waardoor één van de auto’s tegen een portaal van de verkeerslichten botste. Deze auto raakte behoorlijk beschadigd en moest worden afgesleept door een berger.

Omdat de klap fors was werden alle hulpdiensten gealarmeerd. De brandweer kon echter al snel terugkeren omdat er geen inzittenden in de voertuigen bekneld bleken te zitten. Eén inzittende is door ambulancepersoneel nagekeken maar bleek niet gewond te zijn geraakt.

Omdat een rijstrook van de Tussenring richting de Hogering was afgesloten ontstond een file op de Tussenring uit de richting van de A6.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *