Persberichten

Almeerse van telefoon en geld beroofd

Een 20-jarige inwoonster van Almere werd zondag 28 oktober rond 03.00 uur op de Cinemadreef in Almere beroofd van haar mobiele telefoon en geld. 

De Almeerse was lopend op weg naar huis toen twee mannen op haar afkwamen. Een van hen dreigde met vermoedelijk een steekwapen en eiste dat de vrouw haar tas leegde. De twee gingen ervandoor met de mobiele telefoon en een geldbedrag van de vrouw. De vrouw belde bij meerdere huizen tevergeefs aan voor hulp, maar werd uiteindelijk geholpen door een man die met zijn hond wandelde. Hij waarschuwde de politie.

Signalementen:
Twee mannen met een donkere huidskleur. De man met het wapen was ongeveer 1.75 meter lang met een breed gezicht en een gouden tand. Hij droeg een spijkerbroek, een donkere halflange jas, een beige muts en een zwart schoudertasje. De andere man was kleiner dan de eerste man en droeg een donkere jas met capuchon over het hoofd.

De politie is op zoek naar getuigen van de beroving of personen die meer kunnen vertellen. Hun wordt verzocht contact op te nemen via het nummer 0900 8844. Anoniem melding doen kan bij Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *