Kort nieuws

Auto vliegt uit de bocht op Landdrostdreef

Zondagmiddag heeft op de Landdrostdreef een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Ter hoogte van de Rooseveltweg was een auto uit de bocht gevlogen en vervolgens tegen een lantaarnpaal tot stilstand gekomen. Een ambulance is voor de zekerheid ter plaatse gekomen, maar alle inzittenden bleken niet gewond. Een berger heeft de auto afgevoerd. De Landdrostdreef is in de richting van de Randstaddreef enige tijd afgesloten geweest.

Een gedachte over “Auto vliegt uit de bocht op Landdrostdreef

  • Dit is de zelfde auto die een tijdje geleden betrokken is geweest bij een aanrijding tussen een scooter en een auto in de seizoenenbuurt

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *