Persberichten

Mannen stelen politiejas uit politievoertuig

Naar aanleiding van diefstal van een politiejas uit een politievoertuig in Almere werden zondag 28 oktober vier mannen aangehouden. 

Door cameratoezicht werd gezien hoe rond 06.30 uur uit een politievoertuig een politiejas werd gestolen. Agenten zagen op het Busplein een man met de politiejas aan staan met daarbij nog twee mannen. Zij werden aangehouden; de man met de jas aan is een 20-jarige inwoner van Almere, de andere twee mannen zijn 19 (Aalsmeer) en 37 (zonder vaste woon- of verblijfplaats) jaar oud. Een 17-jarige inwoner van Amsterdam belemmerde de agenten in hun werk. Hij werd op afstand gehouden. Toen de Amsterdammer hierop beledigingen en bedreigingen ging uiten werd ook hij aangehouden. Een nader onderzoek is ingesteld.

Een gedachte over “Mannen stelen politiejas uit politievoertuig

  • Als ik mijn auto niet op slot doe is dat uitlokking van diefstal. Ik vraag mij af hoe het in dit geval zitg.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *