Persberichten

Jongen wordt van fiets getrokken in Muziekwijk

46-NBR-6Woensdagochtend 4 maart werd een 17-jarige jongen van zijn fiets getrokken door een onbekende jongen die probeerde de telefoon van het slachtoffer te stelen.

Rond 11.30 uur fietste de 17-jarige Almeerder samen met een vriend op de J.S. Bachweg. Ter hoogte van het zwembad sprak een tweetal jongens hen aan. De vrienden stopten met fietsen. Eén van de twee wilde de telefoon zien van de Almeerder. Toen de verdachte de telefoon uit de handen van het slachtoffer wilde trekken, probeerde hij weg te fietsen. Hierop werd zijn fiets vast gepakt en trok de verdachte de Almeerder van zijn fiets. Hij kwam hierdoor ten val waarna de verdachte meerdere malen tegen de benen van het slachtoffer schopte. Zijn vriend wilde hierop iemand bellen, waarna de onbekende jongen er met zijn vrienden vandoor ging.

Uw tip!

De verdachte is een jongen met een getint uiterlijk, zo’n 17-20 jaar oud, ongeveer 1.80 meter lang met een slank postuur. Hij heeft kort zwart haar en was in het zwart gekleed.

Ten tijde van het incident reed een vrouw langs op een brommer. Haar en andere getuigen wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Almere via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Een gedachte over “Jongen wordt van fiets getrokken in Muziekwijk

  • ik word zo stront ziek van dit soort lui. krijgen ze wel respect normen en waarden mee , poten eraf hakken doen ze het nooit meer, asociale lui heb er geen andere woorden voor . ga werken als je iets nodig hebt heb diegene ook moeten doen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *