Kort nieuws

Autobrand voor een woning in De Velden

Rond elf uur donderdagavond is er door nog onbekende oorzaak een auto uitgebrand aan de Hartenveld. Agenten die als eerste ter plaatse waren gaven direct aan de meldkamer door dat er gevaar was voor uitbreiding naar de woning. Een buurman was ondertussen met een tuinslang de woning nat aan het houden in afwachting van de brandweer.

De brandweer had het vuur snel met schuim onder controle en het tweede blusvoertuig kon na aankomst meteen weer retour kazerne. De woning is door de brandweer nog even gecontroleerd, maar door adequaat optreden is er nagenoeg geen schade ontstaan aan de woning.

De politie zal het incident verder afhandelen en zal onderzoeken of er mogelijk sprake is geweest van brandstichting.

De brandweer moest die nacht nog twee keer uitrukken naar Almere Haven. Namelijk naar de Schoolwerf en Rozenwerf. Dit vanwege twee containerbranden die naar alle waarschijnlijkheid zijn aangestoken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *