Nieuws

Weer explosie bij woning in Almere Poort

In Almere Poort heeft woensdagavond opnieuw een explosie plaatsgevonden bij een woning.

Woensdagavond rond 23:30 uur ging er een explosief af bij een woning aan het Merlijnplantsoen. Volgens een woordvoerder van de politie raakte bij de nieuwe explosie niemand gewond. Wel was er materiële schade. Volgens een getuige is een explosief op de vensterbank van de woning neergelegd en tot ontploffing gebracht. Een conflict bij het pand eerder die dag was aanleiding voor de explosie.

Vorige week was er een explosie bij een broodjeszaak in de Homerusmarkt. Dat pand werd later gesloten door burgemeester Hein van der Loo. Op onderstaande camerabeelden van een bewoner in de buurt is de explosie duidelijk te zien en te horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *