Kort nieuws

Brommerrijder gewond na botsing bij Van der Valk

Woensdagmiddag omstreeks 13:15 uur heeft er een aanrijding tussen een auto en een brommer plaatsgevonden op de Veluwezoom voor de deur bij het Van der Valk hotel. Bij het ongeval raakte de bestuurder van de brommer gewond.

De automobilist was vanaf de Veluwedreef de Veluwezoom opgereden toen ter hoogte van het hotel de botsing met de brommer plaatsvond. Een ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen waarna zij zich hebben ontfermd over de betrokkenen. De bestuurder van de brommer bleek als enige gewond, maar hij kon zelf de ambulance in lopen. Hij is later met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht.

Verkeer kon over de andere rijstrook passeren. Het is onbekend wat de oorzaak is geweest van het ongeval. Beide voertuigen liepen lichte schade op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *