Nieuws

Burgemeester in gesprek met bewoners Kruidenwijk

Bewoners uit de Kruidenwijk zijn dinsdagavond in gesprek gegaan met burgemeester Franc Weerwind. De burgemeester was geïnteresseerd in de beleving en gevoelens van de wijkbewoners. 

Franc Weerwind riep vorige week via sociale media de bewoners van de Kruidenwijk op om met hem in gesprek te gaan. Samen met wethouder Mark Pol bracht hij een bezoek aan de Kruidenwijk.

Saffraanplein

Rond 19:00 uur arriveerden de burgemeester en de wethouder op het Saffraanplein. Het beruchte plein waar kleine steentjes weggehaald moesten worden omdat auto’s, bussen en ramen ermee bekogeld werden. Weerwind is met meerdere bewoners uit de wijk in gesprek gegaan. Op en rondom het plein waren meerdere politie-eenheden aanwezig.

Speeddaten

Even na half acht wandelende de burgemeester samen met de wethouder, gevolgd door een groep bewoners, naar het Lavendelplantsoen. In Activiteitencentrum Het Karwij kreeg de burgemeester een kleine repetitie te zien van ‘Dit is Mijn Talent’.

Op basisschool De Heliotroop konden bewoners speeddaten met de burgemeester, wethouder en de politie. De burgemeester bedankte de inwoners van Kruidenwijk voor de gesprekken en deelname aan de speeddate. Weerwind is dinsdagavond ook samen met Toon van Dijk (PVV) meegereden op de achterbank van een politieauto om te beleven wat te politie meemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *