Nieuws

Verdachte koffers in gebouw Belastingdienst

De hulpdiensten zijn woensdagmiddag uitgerukt voor een verdachte situatie in het kantoor van de Belastingdienst. In de parkeergarage van het gebouw aan de W. Dreesweg werden twee verdachte koffers aangetroffen.

Een woordvoerder van de politie kon niet bevestigen dat het gebouw vervolgens ontruimd werd, maar niemand mocht het gebouw meer betreden. Na enige tijd ging ook het ontruimingsalarm af. Het Team Explosieven Verkenning (TEV) van de politie werd opgeroepen om onderzoek te komen doen. Voordat het TEV ter plaatse was werd duidelijk dat de koffers per ongeluk waren achtergelaten door een bezoeker.

Hierna konden medewerkers en bezoekers het gebouw weer betreden. De hulpdiensten vervolgden daarna hun dienst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *