Nieuws

Inbraak bij scooterwinkel in Buiten, politie zoekt getuigen

In de nacht van donderdag 4 juli op vrijdag 5 juli is er ingebroken bij een bedrijfspand aan de Oliemolenstraat in Almere. Mogelijk is met behulp van vuurwerk een ruit gebroken, waarna er meerdere fatbikes zijn weggenomen.

Het incident vond plaats rond 03:15 uur bij scooterwinkel FEJO. De explosie door het vuurwerk was in Almere Buiten goed te horen. Er zijn geen gewonden gevallen en de precieze buit is nog onbekend. Wel meldt de politie dat er meerdere fatbikes zijn weggenomen. Mogelijk zijn er twee auto’s betrokken geweest bij de inbraak. Deze zijn na het incident weggereden in de richting van de Bouwmeesterbuurt.

Iets gezien?
Heb jij iets gezien die nacht? Of heb je wellicht camerabeelden (deurbel of dashcam) van het incident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl

Foto: archieffoto

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *