Nieuws

Politieheli landt midden op Oostvaardersdijk om te assisteren bij aanhouding

Een politiehelikopter is zaterdagmiddag midden op de Oostvaardersdijk geland om te helpen bij de aanhouding van een verdachte. De weg was korte tijd afgesloten.

Volgens een woordvoerder van de politie vond er bij de Pampushavenweg een confrontatie plaats tussen een groep personen. Toen de politie ter plaatse kwam, escaleerde de situatie en gingen de personen ervandoor. Hierbij is één verdachte aangehouden. Het gaat om een 22-jarige man uit Zwolle.

Een politiehelikopter vloog rond 17:30 uur boven het gebied en landde midden op de Oostvaardersdijk bij Pampushout. Agenten uit de helikopter hielpen de agenten op de grond in afwachting van versterking. Korte tijd later vertrok de helikopter weer. De weg was korte tijd gestremd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *