Kort nieuws

Dertien bestuurders onder invloed bij alcoholcontrole

Zaterdagavond heeft op de Tussenring een alcoholcontrole plaatsgevonden. In totaal werden 1700 bestuurders getest. Dertien bestuurders bleken te veel gedronken te hebben.

Op zaterdag 1 juni heeft de politie een alcoholcontrole uitgevoerd op de Tussenring. Tijdens de controle zijn ongeveer 1700 bestuurders onderworpen aan een ademtest. Bij dertien bestuurders bleek uit de definitieve ademanalyse dat zij onder invloed reden met een alcoholpromillage boven de toegestane hoeveelheid. De politie heeft twee rijbewijzen ingevorderd. Daarnaast heeft er één aanhouding plaatsgevonden en zijn er meerdere meldingen over rijvaardigheid doorgegeven aan het CBR. De controle duurde tot circa 03:30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *