Nieuws

Mishandeling op station Almere Centrum, man raakt zwaargewond

Vrijdagavond 31 mei kwam er bij de politie een melding binnen van een zware mishandeling die in de ochtend had plaatsgevonden op station Almere Centrum. De politie is op zoek naar mensen die deze mishandeling hebben zien gebeuren of meer informatie hebben.

Een 26-jarige man uit Almere zou tussen 07:45 uur en 09:15 uur zijn mishandeld op station Almere Centrum. Hij zou mogelijk op een bankje hebben gezeten toen iemand hem een harde klap gaf. De man is zelf naar het ziekenhuis gegaan en heeft vanuit het ziekenhuis familieleden gebeld en verteld wat er is gebeurd. De man bleek zwaargewond en kon vanwege zijn letsel nog niet gehoord worden. Familie van het slachtoffer nam in de avond contact op met de politie, waarna een onderzoek werd gestart.

De politie zoekt getuigen van de mishandeling of personen die meer informatie hebben.

Signalement van het slachtoffer:
– 26-jarige man
– Lichte huidskleur
– Lichtblauwe joggingbroek
– Donkerblauw T-shirt met korte mouwen met teksten van het VU Amsterdam
– Witte Nike schoenen
– Bruine corduroy vissershoed
– Tatoeage van “036” in zijn nek en lippen in zijn hals

De recherche van het basisteam Almere Stad vraagt iedereen die getuige is geweest van deze mishandeling contact op te nemen. Ook als je het slachtoffer hebt gezien op station Almere Centrum of meer informatie hebt, komt de politie graag met jou in contact. Dat kan op verschillende manieren: via het tipformulier, telefonisch via 0900 8844 of anoniem via meldmisdaadanoniem.nl via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *